Waarom SOFAV?

max avatar

·

·

Vanaf januari ga ik één dag in de week freelancen. Dat doe ik met mijn eigen bedrijf SOFAV. Daarnaast blijf ik de rest van de week (vier dagen, 32 uur) werken bij EMG Blue Label.

SOFAV staat voor Software en Audio Visuele techniek, de dingen waar ik met SOFAV mee aan de slag wil. Het logo is met een beetje fantasie te zien als beeldscherm, maar ook als “brackets”, iets wat vaak gebruikt wordt in programmacode.

Waarom ik ga freelancen

Één van de redenen dat ik begin met SOFAV is dat ik graag uitgedaagd wil worden en wil blijven leren. Blue Label (en EMG in geheel) is vooral gefocust op multicam videoproducties. De uitdaging en mijn kracht zit vooral in diversiteit van klussen en het leren en ontdekken van nieuwe dingen.

Zowel privé als bij Blue Label ontwikkel ik software, vaak om verschillende apparaten of applicaties te laten samenwerken. Zo heb ik bij Blue Label software gemaakt om routers aan te sturen, en voor EMG het plansysteem en het uitgifte planbord aan elkaar gekoppeld. Maar ook de XPression graphics machines met MIDI aangestuurd. En privé heb ik onder andere CasparCG graphics gemaakt voor basketbalwedstrijden.

Naast programmeren zijn er ook veel andere facetten waar ik graag de kans zou willen hebben om mee te kunnen werken waar ik op dit moment minder de mogelijkheid voor heb, denk aan audio, licht, projectie of radio. Nieuwe dingen leren, en een project ondersteunen met brede kennis is iets wat ik erg leuk vind.

Daag me uit

Heb jij een project waarbij je vanaf januari mijn brede kennis zou kunnen gebruiken, of is er iets waarvan je denkt dat ik dat wel interessant zou vinden en zou willen leren? Laat me je bedrijf versterken. Vind hier de manieren om contact met me op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *