Over SOFAV

Over SOFAV

Met SOFAV doe ik de dingen waar ik voldoening uit haal. Ik hou ervan om technische uitdagingen op te lossen en nieuwe dingen te leren. Ik hou ook van diversiteit in wat ik doe. Of dat nu het ontwikkelen van software-applicaties en plug-ins is of het bieden van audio- en videoplossingen, er is altijd iets nieuws om op te lossen, te leren of te verkennen.

SOFAV Logo

Daag jij mij uit?

Heb jij een project wat ik wel eens interessant zou vinden of wil je me uittesten? Daag me uit, en neem contact met me op.

Max van den Bosch, Owner of SOFAV

Over Max

Max van den Bosch is een 25-jarige AV-engineer uit Nederland. Hij is geboren in Ermelo en woont momenteel in Amersfoort. Max heeft de kans gehad om te werken aan grote tv-shows en kleinere uitdagende projecten tijdens zijn werk bij EMG Nederland (voorheen United), zoals Survivor en de MTV Awards, maar ook hockeywedstrijden en webinars. In zijn vrije tijd zit Max op scouting, maakt hij graag foto’s en wandelt hij graag. Ook is hij altijd wel in voor een biertje.

Op dit moment werkt Max van den Bosch parttime voor Blue Label, onderdeel van EMG Nederland en doet hij één dag per week freelancewerk. Tijdens zijn werk bij EMG is hij onderdeel van het technische team dat oplossingen biedt voor televisie, streaming en evenementen.

Vanaf augustus werkt Max part-time als Solutions Engineer bij Southfields, een toonaangevende Nederlandse sportproducent.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over SOFAV of Max? Neem contact met mij op of kijk op mijn persoonlijke website. Daar vind je ook mijn LinkedIn en Insta.